Advertisement

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα / ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ - Commonality / Νίκη στην απεργία πείνας του δ.

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα / ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ - Commonality / Νίκη στην απεργία πείνας του δ.. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας.

Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας.

Καβάλα: Ενημέρωση από συγκέντρωση-μικροφωνική αλληλεγγύης ...
Καβάλα: Ενημέρωση από συγκέντρωση-μικροφωνική αλληλεγγύης ... from mpalothia.net
Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους.

Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ.

«αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Ο πολυισοβίτης της 17 νοέμβρη αποφάσισε να σταματήσει την απεργία.

Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα.

55η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ - 10η ΔΙΨΑΣ Για τον Δ. Κουφοντίνα ...
55η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ - 10η ΔΙΨΑΣ Για τον Δ. Κουφοντίνα ... from infolibre.gr
Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη. Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους. Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Κάθε φορά που κάποιος πολιτικός κρατούμενος ξεκινούσε μια απεργία πείνας, υπήρχε μια σχετική βεβαιότητα ότι η αστική δημοκρατία δε θα μπορούσε να αντέξει τη θανάτωσή του. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα.

Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι…

«αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Νικη στην απεργια πεινασ του. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: 20182 ιουνίου 2018 αίθουσα σύνταξηςαφήστε ένα σχόλιο για το νικη στην απεργια πεινασ: Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων.

Κάθε φορά που κάποιος πολιτικός κρατούμενος ξεκινούσε μια απεργία πείνας, υπήρχε μια σχετική βεβαιότητα ότι η αστική δημοκρατία δε θα μπορούσε να αντέξει τη θανάτωσή του. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Οι γιατροί του δημήτρη κουφοντίνα καταγγέλλουν πως δεν τους παρέχεται σχετική άδεια να τον δουν και κάνουν λόγο για «κίνδυνο να.

Aτζέντα του Ταμείου Αλληλεγγύης φυλακισμένων και ...
Aτζέντα του Ταμείου Αλληλεγγύης φυλακισμένων και ... from www.tameio.org
Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα.

Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Ο πολυισοβίτης της 17 νοέμβρη αποφάσισε να σταματήσει την απεργία. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Νικη στην απεργια πεινασ του. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Οι γιατροί του δημήτρη κουφοντίνα καταγγέλλουν πως δεν τους παρέχεται σχετική άδεια να τον δουν και κάνουν λόγο για «κίνδυνο να.

Νικη στην απεργια πεινασ του απεργια. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Posting Komentar

0 Komentar