Advertisement

Burak Yılmaz Fenerbahçe / Burak Yılmaz Fenerbahçe'ye attığı golle 6 yıllık hasreti ... : Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle.

Burak Yılmaz Fenerbahçe / Burak Yılmaz Fenerbahçe'ye attığı golle 6 yıllık hasreti ... : Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle.. Ligin dört büyük takımında da forma giyen burak yılmaz, fenerbahçe deneyiminde ise istediği başarıyı gösteremedi. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Fenerbahçe, iddiaların doğru olmadığını belirterek yılmaz ile kesin anlaşma yapılmadığını açıkladı. Trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yakın çevresine, fenerbahçe neden olmasın? diyen burak'a bu denli ihtiyaç duyulmasının sebebi, slimani ve soldado'nun formsuzluğu.

Trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde. Burak yılmaz'ın şutunun tele çarptığı an 2 ! Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Burak Yılmaz resmen Fenerbahçe'de
Burak Yılmaz resmen Fenerbahçe'de from i4.hurimg.com
Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. Fenerbahçemiz emre belezoğlu'ndan sonra , vestel manisaspor forması giyen burak yılmaz'ı da renklerine kattı. Burak yılmaz, daha önce beşiktaş'taki ilk macerasına ek olarak galatasaray ve trabzonspor formalarıyla da fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 23. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı.

Burak yılmaz'ın şutunun tele çarptığı an 2 !

Lille ile fransa ligi şampiyonluğuna uzanan burak yılmaz, fenerbahçe'nin müstakbel hocası galtier'i övdü. Burak yılmaz, çok iyi bir kalecimiz var, benjamin'imiz var, yusuf, araujo, ikoné, bamba var. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Son dakika fenerbahçe haberlerine göre, lille'de ütün bir performans sergileyen ve birçok takımın dikkatini çeken burak yılmaz hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. Bu sezon fenerbahçe en fazla gol katkısını tam bir santrfor olmayan enner valencia 'dan aldı. Kariyerinde gol atamadığı tek takım fenerbahçe. Trabzonspor 2011 senesinden beri fenerbahçe kalesine 3 gol attı. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe, iddiaların doğru olmadığını belirterek yılmaz ile kesin anlaşma yapılmadığını açıkladı.

Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa fenerbahçe'ye gider. 28 haziran 2008 cumartesi 00:00. Son dakika fenerbahçe haberlerine göre, lille'de ütün bir performans sergileyen ve birçok takımın dikkatini çeken burak yılmaz hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 23. Bu sezon fenerbahçe en fazla gol katkısını tam bir santrfor olmayan enner valencia 'dan aldı.

Burak Yılmaz, Ayrıldığı Fenerbahçe'nin Kabusu Oldu - Spor
Burak Yılmaz, Ayrıldığı Fenerbahçe'nin Kabusu Oldu - Spor from foto.haberler.com
Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa lecce 'ye falan değil fenerbahçe'ye gider. Manisaspor, golcü futbolcusu burak yılmaz'ı fenerbahçe'ye verdi. Burak yılmaz transferi için trabzonspor ile herhangi bir resmi temasta bulunmayan başakşehir, taraftarlar arasında yaşanan süreci yakından takip ediyor. Bu sezon fenerbahçe en fazla gol katkısını tam bir santrfor olmayan enner valencia 'dan aldı. Burak yilmaz ile fikret yilmaz oğul/baba. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir.

Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde.

Trabzonspor başkanı ahmet ağaoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. Burak yılmaz, süper lig'deki ilk maçına da beşiktaş formasıyla çıktı. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. Fakat burak yılmaz, camia için önemini bildiği fenerbahçe maçında oynamak istiyordu. İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler Burak yılmaz transferi için trabzonspor ile herhangi bir resmi temasta bulunmayan başakşehir, taraftarlar arasında yaşanan süreci yakından takip ediyor. Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa fenerbahçe'ye gider. Burak yılmaz, daha önce beşiktaş'taki ilk macerasına ek olarak galatasaray ve trabzonspor formalarıyla da fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Bunların 2'sini burak yılmaz atarken, diğerini ise bero kaydetti. Sergen yalçın ile birlikte tüm 4 büyük olanlar (galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor) ile türkiye'nin tek oyuncusu oldu. Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4.

Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Burak yılmaz, daha önce beşiktaş'taki ilk macerasına ek olarak galatasaray ve trabzonspor formalarıyla da fenerbahçe karşısına çıkmıştı. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. Burak yılmaz, 28 haziran 2008 tarihinde fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Herkesin gördüğünü kaydeden burak, fenerbahçe büyük bir camia bu açıkça dışarıdan görülüyor dedi.

Burak Yılmaz, 61. Golünü Fenerbahçe'ye Attı - Son Dakika Spor
Burak Yılmaz, 61. Golünü Fenerbahçe'ye Attı - Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 23. Trabzonspor 2011 senesinden beri fenerbahçe kalesine 3 gol attı. .yeniden ilgisini çeken burak yılmaz'ın fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti. İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli. Lille ile fransa ligi şampiyonluğuna uzanan burak yılmaz, fenerbahçe'nin müstakbel hocası galtier'i övdü.

Burak yılmaz, çok iyi bir kalecimiz var, benjamin'imiz var, yusuf, araujo, ikoné, bamba var.

Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa lecce 'ye falan değil fenerbahçe'ye gider. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 23. Burak yılmaz'ın yaptığı risktir ama bunu da başka bir maç yerine fenerbahçe önünde almak istedi. .yeniden ilgisini çeken burak yılmaz'ın fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti. Editör yorumu | fenerbahçe'nin burak yılmaz'a ihtiyacı var mı? Fenerbahçe, iddiaların doğru olmadığını belirterek yılmaz ile kesin anlaşma yapılmadığını açıkladı. Burak yılmaz, çok iyi bir kalecimiz var, benjamin'imiz var, yusuf, araujo, ikoné, bamba var. Burak yılmaz, beşiktaş'tan ayrılırsa fenerbahçe'ye gider. Trabzonspor 2011 senesinden beri fenerbahçe kalesine 3 gol attı. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Bu sezon fenerbahçe en fazla gol katkısını tam bir santrfor olmayan enner valencia 'dan aldı. Menajeri necdet ergezen lille'de oynayan burak yılmaz ile ilgili transfer iddialarını cevapladı. Burak yılmaz, 28 haziran 2008 tarihinde fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde burak yılmaz. Burak yılmaz, 28 haziran 2008 tarihinde fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Posting Komentar

0 Komentar